ONS VERHAAL

OVER ONS

Benieuwd wie wij zijn? Lees hieronder ons verhaal.

Amoeri Products


Amoeri Products is opgericht vóór mannen en dóór mannen, ontstaan in onze eigen barbershops in Groningen. In 2019 ontstond ons merk door te luisteren naar de behoeften en vooral de uitdagingen van onze klanten op het gebied van haar- en baardverzorging. Wat begon met een kleine selectie haar- en baardwaxen, is uitgegroeid tot een merk dat haar- en baardproducten, gezichtsverzorging, exclusieve parfums en kleding aanbiedt. 


Gelegen in hartje Groningen vind je onze 3 barbershops, waar we meer dan 22.000 klanten hebben verwelkomd en hun feedback hebben geïntegreerd in onze producten. Al onze producten worden eerst getest door barbers en na grondig onderzoek en goedkeuring worden ze op de markt gebracht, waarbij we ze zelf ook gebruiken voor onze geliefde klanten.

Duurzaamheid en liefde voor mens en planeet


Bij Amoeri geloven we in kwaliteit en vakmanschap, met liefde voor de mens en planeet. We streven naar een goede balans tussen effectieve producten, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze producten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, verrijkt met natuurlijke bestanddelen en zijn dierproefvrij.

We garanderen hoge kwaliteit, zodat een kleine hoeveelheid volstaat en de producten lang meegaan. Daarnaast maken we gebruik van duurzame materialen in onze kledinglijn. Onze natuurlijke haarolie geleverd in een glazen verpakking die herbruikbaar of recyclebaar is. Bovendien kun je onze aluminium deksels inleveren voor een korting van €0,50 op een nieuw product, zodat we de deksels kunnen recyclen. Alle opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel 'Stichting Haarwensen'.

Zijn wij perfect? Nee, maar we streven naar verbetering. Heb je tips of feedback voor ons? Neem gerust contact met ons op.

Maak deel uit van de amoeri community

Wil je als eerste op de hoogte blijven van exclusieve kortingen, nieuwe producten en tips & tricks? Volg ons dan op Instagram, Facebook en TikTok en schrijf je in hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief om 10% korting te ontvangen.