Ons verhaal

Over Amoeri

Maak kennis met Amoeri, exclusieve verzorgingsproducten voor elke moderne man.

Wij zijn er vóór mannen en vooral ook dóór mannen. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van mannen op het gebied van verzorging hebben we producten ontwikkeld waar jij als man écht iets aan hebt. Daar zijn we trots op! Hieronder lees je ons verhaal.

Op een missie

Wij zijn op een missie; elke man voorzien van de beste verzorgingsproducten. Elke man verdient het namelijk om zich dagelijks zelfverzekerd te voelen over zijn uiterlijk. Wij hebben kwalitatieve producten ontwikkeld voor de optimale verzorging van jouw haar en baard. 

Een begrip in Groningen en omstreken

De Amoeri familie is ontstaan vanuit één Barbershop in Groningen bijna 10 jaar geleden in 2013. Inmiddels hebben we meerdere Barbershops in Groningen en zijn we een waar begrip geworden.

Onze kappers en barbiers hebben één ding gemeen: ze willen onze klanten voorzien van een stijlvol kapsel en een trendy uitstraling.

First Class verzorging

Met onze jarenlange ervaring en de feedback van meer dan 22.000 klanten groeide de wens naar een eigen productlijn. Dit is de realiteit geworden met Amoeri Products, hoogwaardige kappers- en verzorgingsproducten waarmee jij jouw uiterlijk na een bezoek aan de kapper zelf kan bijhouden.

Van kwalitatieve waxes en oliën tot handige verzorgingstools en heerlijke parfums en colognes

Ons assortiment groeit!

Meer dan een passie voor haarverzorging

Naast dat we dagelijks bezig zijn met het aanbieden van kwalitatieve verzorgingsproducten voor mannen, willen we ook bijdragen aan een mooie samenleving.

We dragen twee stichtingen in het bijzonder een warm hart toe. Stichting Haarwensen welke haarwerken schenkt aan kinderen die kaal worden door een ziekte en Global Gift Foundation welke kinderen en families in nood ondersteunt.

Om deze stichtingen te helpen, doneren we een gedeelte van onze omzet.

Dit kan niet zonder jouw aankoop, dank je wel!

Duurzame haar- en baardverzorging

Met jouw dagelijkse verzorgingsritueel kies je voor een stralende toekomst. Een toekomst waarin jouw haar en baard fresh blijven. Wij geloven in de kracht van de natuur. Voor de ontwikkeling van onze producten maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten die op een biologische manier zijn geoogst.

Wij proberen hier ook rekening mee te houden in de ontwikkeling van nieuwe producten, de verzending en logistiek. Zo worden de aluminium deksels van al onze waxes gerecycled en de opbrengst gaat naar het goede doel.

Maak deel uit van de Amoeri Family

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, tips & tricks voor een frisse uitstraling en leuke content? Volg ons dan via Instagram, Facebook en TikTok.

Benieuwd naar once-in-a-lifetime deals en winacties?

Schrijf je dan hieronder in voor onze Amoeri nieuwsbrief (geen zorgen, we zullen je mailbox niet overspoelen 😉)

In de binnenstad van Groningen zijn drie Amoeri Barbershops te vinden: Barbier/Salon Amoeri, Amoeri Luxury Barber Groningen en Barbershop Amoeri. Ieder filiaal heeft een eigen, unieke sfeer en inrichting. Hun doel is hetzelfde: klanten een goed gevoel geven. Voor ons is niet alleen het perfecte kapsel belangrijk, maar ook de juiste service. Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.