5 Redenen Om Als Man Je Haar- En Baardverzorging Serieus Te Nemen

5 Redenen Om Als Man Je Haar- En Baardverzorging Serieus Te Nemen

Verzorging was jarenlang iets wat alleen gedaan werd door vrouwen. Dat is gelukkig verleden tijd; steeds meer mannen nemen hun haar- en baardverzorging serieus.

Dit zien we in de toename van het aantal specialistische barbershops, het aantal verzorgingsproducten en de vragen die we krijgen van onze klanten. Ze zijn benieuwd naar tips & tricks en hoe ze hun haar en baard het beste kunnen onderhouden.

Wij geloven dat een goede haar- en baardverzorging het verschil kan maken voor jouw uiterlijk.

In deze blog geven we je 5 redenen.

Voel je goed

Wat je aandacht geeft, groeit. Als je je haar- en baardverzorging aandacht geeft, dan zal je dit terugzien in de gezondheid. Je haar en baard zullen stralen en er verzorgd uitzien. Dat is toch precies wat jij wil!

Creëer je eigen stijl

Verzorging staat voor het ondersteunen van ons lichaam, maar gaat verder dan dat. Door je eigen verzorging te kiezen, creëer je een eigen stijl. Met een goede verzorgingsroutine ga je resultaat zien: een gezondere uitstraling, meer zelfvertrouwen en

Voorkomen is beter dan genezen

Ons haar krijgt veel te verduren door effecten van buitenaf. Hierdoor zijn er tegenwoordig veel moderne haaraandoeningen, zoals irritaties, dofheid, gespleten haarpunten en uitdroging. Met een goede haar- en baardverzorging kan je deze haaraandoeningen voorkomen.

Kies hierbij voor kwalitatieve producten, zoals een goede wax, een voedende olie en een krachtige shampoo welke je haar echt reinigt.

Stralend haar, stralende indruk

Een eerste indruk telt, binnen enkele seconden vormt iemand een mening over je. Als je haar dof is en je er onverzorgd uitziet dan bestaat de kans dat je minder aantrekkelijk, serieus of leuk gevonden wordt. Natuurlijk draait het uiteindelijk om je innerlijk, maar je uiterlijk heeft het als eerst voor het zeggen.

Met een stralende en goed verzorgde look kan je dit voorkomen én indruk maken op die ene leuke man of vrouw, je schoonvader of op een nieuwe zakenrelatie.

Behoud je haar

Haarverlies is helaas iets wat veel mannen op den duur treft. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om dit te uit te stellen of zelfs te voorkomen. Aangezien haartransplantaties dure ingrepen zijn, kan je maar beter investeren in een goede haarverzorging.

Voor een goede haarverzorging adviseren we een verzorgingsroutine bestaande uit natuurlijke producten. Daarnaast zijn verzorgingstools ook belangrijk, onze barbers adviseren er 4 (Haarverzorging voor mannen), én ligt het aan je haarsoort. Vraag bij je kapper of barber na wat hij/zij adviseert op het gebied van haar verzorging.

Nieuwer bericht →

Laat een reactie achter

Blogs

RSS
Haarwax, styling crème pomade of haar paste: Wat is nou het verschil?

Haarwax, styling crème pomade of haar paste: Wat is nou het verschil?

Sta je voor het eindeloze schap haarproducten en vraag je je af welk product het beste bij jouw behoeften past en wat het verschil is?...

Lees verder
Haarolie voor optimale haarverzorging

6 Tips Voor Gezonder En Sterker Haar Voor Mannen in 2023

Een volle haardos, de wens van vele mannen. Gelukkig heb je hier zelf enigszins invloed op, door verschillende maatregelen te nemen kan je beschikken over...

Lees verder